Közösségi Naperőmű

Közösségi Naperőmű

SunMoney Közösségi Naperőmű Program

2016. április 04. - KözösségiNaperőmű

10457911_671317282969233_4771121527505924655_n.jpg

A közösségi naperőmű program a világ több részén ismert, főleg az Egyesült Államokban elterjedt energiatermelő eszköz. A program lényege, hogy a létrehozni kívánt naperőművet egy közösség finanszírozza meg, vagy egy már megépített naperőműben a leendő tagok részesedést vásárolnak. A tagok a megtermelt energia eladási árából részesülnek, vagy a megtermelt energiát saját célra használják fel.

A SunMoney Solar GmbH a világ több pontján épít naperőműveket, amiket SunMoney márkanéven közösségi naperőműként üzemeltet. Miután a naperőművek megépülnek és elkezdődik a villamos energia termelése, a naperőművekbe beépített napelemek értékesítésre kerülnek. A vállalat a tagok által megvásárolt napelemeket visszabérli és azokért a tagoknak - a megtermelt energia arányában - 25 éven keresztül bérleti díjat fizet. Azok a napelem tulajdonosok, akik segítenek a SunMoney program népszerűsítésében, nem csak a saját maguk által tulajdonolt napelemek után kapnak jövedelmet, hanem részesülnek az általuk csatlakoztatott tagok bérleti díjából is.

 



Hogyan lehet a SunMoney-val pénzt keresni?

- Napelem csomag vásárlásával:
A napelem csomag a SunMoney közösségi naperőműben meghatározott mértékű teljesítmény megvásárlását jelenti (Wattok), amely névleges teljesítmény 25 éves bérleti díjra jogosít. A napelem csomag biztosan több pénzt termel a bérleti időtartam alatt, mint amennyibe került. A napelem csomag megvásárlásával egyidejűleg a tagok feljogosítják a SunMoney-t, hogy a napelem által termelt energiát értékesítse. A napelem csomag megvásárlásával tehát passzív jövedelemre tehet szert.


- Üzleti csomag vásárlásával:
Az üzleti csomag valójában a közvetlen csatlakozók utáni díj, valamint a hálózati értékesítés, és hálózati bérletből való díjak rendszeres keresetére jogosító csomag; ennek mértéke csomagtól függően 5-10%-ig terjedhet. Minden üzleti csomagba tartozik meghatározott mértékű teljesítmény (Watt) is. Az üzleti csomagot elegendő egy alkalommal megvásárolni, hogy a szerződés hatályban léte alatt az abban szereplő díjmértékre jogosulttá legyen. Az adott pozícióra bármikor vásárolható üzleti csomag, és az folyamatosan növelhető.

Miért a SunMoneyOnline az egyik legdinamikusabban fejlődő internetes üzlet?

A SunMoney két komoly gazdasági trendet kötött össze:
- A megújuló energiát és
- az otthonról is működtethető internetes vállalkozást.
 
Egy jövedelmező internetes vállalkozás működtetéséhez az alábbi négy tényező együttállására van szükség:

1. Piacképes termék vagy szolgáltatás.
2. Értékesítést támogató weboldal.
3. Növekedési lehetőség.
4. Céltudatos, tenni akaró ember.

A jó hír, hogy a négy feltételből hármat a SunMoney már az induláskor tud biztosítani!
 
1. Villamos energia nékül elképzelhetetlen az életünk. Előállításának egyik legkörnyezetbarátabb módja a napenergia hasznosítása.
2. Egy személyre szabott, professzionális weboldal, ami a nap 24 órájában Önnek dolgozik.
3. Nemzetközi piac, hiszen az internet folyamatosan növekvő, közös és határok nélküli piaca a világnak.
 
A negyedik feltétel Önből fakad és kizárólag Önön múlik. Ha Ön úgy gondolja, hogy energiáját és idejét internetes vállalkozása építésébe fekteti, befektetése és kitartása szinte szükségszerűen hozza majd magával a sikert és a hozzáadott munka megtérülését.
 
Célunk, hogy minél több emberrel megismertetessük ezt a nagyszerű üzleti lehetőséget.
Azok a tenni akaró, környezet- és céltudatos  emberek, akik részt vesznek a SunMoney közösségi naperőmű építésében, nem csak folyamatos és hosszú távú passzív jövedelmre tesznek szert ezáltal, hanem tevékenyen hozzájárulnak ahhoz is, hogy Földünk a jelenleginél jóval tisztább, zöldebb és élhetőbb hely legyen.

 

A SunMoney közösségi naperőmű programról bővebb információk itt, a működését bemutató további videók pedig itt találhatóak.

A bejegyzés trackback címe:

https://koznap.blog.hu/api/trackback/id/tr528566192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása