Közösségi Naperőmű

Közösségi Naperőmű

Miért a SunMoney a 21. század egyik legjobb üzleti lehetősége?

2016. augusztus 29. - KözösségiNaperőmű

zold_energia_penz_1.jpg

Egy hagyományos üzleti modellben a tulajdonosoknak, a vezető tisztségviselőknek és a magas beosztásban lévő munkavállalóknak nem feltétlenül érdeke, hogy az üzletépítésben sikeres embereket neveljenek, képezzenek. Egy ilyen üzletben ugyanis a vezetők fölözik le a rendszer által megtermelt haszon jelentős részét. Ennek érdekében olyan munkaköröket hoznak létre, ahol az alkalmazottak könnyen lecserélhetővé, pótolhatóvá válnak, ezáltal a kiszolgáltatottságuk is jelentősen megnő. Egy ilyen modellben a munkavállaló elemi érdekei sok szempontból szemben állnak a munkáltatójának érdekeivel. Ezzel egyenértékű probléma, hogy a sikeresebb, jobban teljesitő alkalmazottakat gyakran a saját vezetőik nyomják el, nehogy a helyükre pályázzanak vagy a fejükre nőjenek. Ez a megállapítás sajnos mára már nem csak az értékesítésben dolgozókra igaz, hanem gyakorlatilag valamennyi üzletágra egyre jellemzőbb.

Ezzel szemben a network marketingben kiemelten fontos a csapat sikere, hiszen ebben rendszerben a cég disztribútora nem csak saját, hanem munkatársai munkájának gyümölcséből is részesedik. Ennek következtében egy jól működő hálózati marketing cégnél nem érdekellentét, hanem érdekazonosság van.

A SunMoney-nál az üzleti modell egymásra utaltságot eredményez és amellett, hogy közösen tesszük zöldebbé a jövőt, sikeres partnereket képzünk egymásból. Sikerünk egymás sikerével válik még teljesebbé.

Sokan félnek a network marketingtől, mint üzleti modelltől, hiszen már számtalan rosszat hallottak az ilyen üzletekről. A legelterjedtebb tévhit a network marketinggel szemben: a piramisjáték vádja. A SunMoney üzleti modelljével szemben ez a vád több okból sem állhat meg. Ugyanis a piramisjátékok legfőbb jellemzője az, hogy nincs a pénzek mögött valós teljesítés, valós termék. Egy piramisjátékban a kifizetés mindig a többlet befizetésből teljesül, egészen addig, amíg a cég be nem dől vagy a tulajdonosok el nem tűnnek egy nagyobb összeggel, kifizetetlenül hagyva a tagokat. Ezzel szemben a SunMoneyban a pénz, amit befektetünk két dologra is fordítódhat, teljesítménycsomagot is és üzleti csomagot is vásárolhatunk rajta. A teljesitménycsomaggal gyakorlatilag napelemet vásárolunk a SunMoney közösségi naperőműjében. A SunMoney által fenntartott naperőművek mindig előre épülnek, és legalább 30 napig saját üzemeltetésben vannak, csak ezután kerülnek értékesítésre. Tehát a SunMoney sohasem gyűjt előre pénzt naperőmű építésére, hanem kisebb egységekre osztva mindig csak eladja, értékesíti a már meglévő kapacitását. Ez eleve kizárja annak a lehetőségét, hogy nincs valós termék a befektetésünk mögött.

További kérdésként merülhet fel, hogy mi garantálja a kifizetést. Nagyon röviden ismertetve a SunMoney működési mechanizmusát, a következő szisztéma igazolja a folyamatos kifizetéseket. Ahhoz hogy erre a kérdésre választ adjunk, lássunk egy kis betekintés abba, hogyan is termelődik a pénz a rendszerünkben.

A SunMoneyban a SunMoney Solar GmbH különböző méretű naperőműveket épít, földrajzilag eltérő helyeken. A naperőművek lokációját és teljesítményét tekintve a SunMoney Solar GmbH-val hosszú távú energiafelvásárlásra szerződött cégekhez igazodóan épülnek. A cégek hosszú évekre, gyakran évtizedekre szerződnek a SunMoney-val, mivel az ily módon megtermelt elektromos energiát olcsóbban kaphatják meg. Ez a tény - és az, hogy a piaci szereplők örökös energia éhsége mindenki számára nyilvánvaló - garantálja, hogy a naperőművek által termelt energiára mindig lesz igény. Itt merülhet fel kérdésként, hogy mi történik akkor ha a cégek nem fizetnek?

Három fontos tény támasztja alá az üzlet biztonságosságát és zárja ki, hogy a rendszer pénz nélkül maradjon:

1. A SunMoney-t üzemeltető SunMoney Solar GmbH különböző cégek felé értékesiti a megtermelt villamos energiát, amelyek nagyon komoly ellenőrzésen mennek át a telepítések  előtt, emellett a szerződések hosszú távra kötődnek, így cégünknek nem kell állandóan új vásárlókat keresnie. Ez utóbbi azért is volna abszurd, mivel a SunMoney által termelt elektromos energia olcsó energia, ebből kifolyólag számtalan vállalat áll sorban azért, hogy kevesebb villanyszámlát kelljen fizetnie.
2. Az Európai Unió szabályai értelmében a tagállamok garantált felvásárlási áron kötelesek átvenni a naperőművek által termelt és általuk a piacon valamilyen okból nem értékesített elektromos áramot.
3. A naperőművek pár nap alatt lebonthatóak és átköltöztethetők egyik helyről a másikra.

Remélhetőleg ezzel mindenki kételyei eloszlottak a rendszer teljesítőképességét illetően, menjünk hát tovább! Miből lehetünk biztosak abban, hogy mindannyian a pénzünkhöz jutunk?

1. Amikor megvásárolunk egy napelemet azon tulajdonjogot szerzünk, nagyjából úgy, mint amikor például lakást veszünk. A napelem a miénk lesz és 25 éven át folyamatosan pénzt termel nekünk.

2. A megvásárlás pillanatában feljogosítjuk a SunMoney-t, hogy értékesítse a napelemünk által megtermelt villamos energiát. Így nem nekünk kell rá vevőt keresnünk, a SunMoney pedig a fentebb említett okok miatt biztosan talál rá vevőt.
3. A SunMoney folyamatosan építi újabb és újabb naperőműveit, ezért a rendszer növekedéséből származó előnyök is állandóan biztosítottak.

Most már mindenki érti, hogy miből lesz garantált a bevétele, hiszen a SunMoneynál megvalósul a "win-win", azaz a "mindenki nyer” üzleti szellem. Nyer a SunMoney Solar GmbH, mert egyre több és egyre nagyobb naperőműveket üzemeltethet, nyernek az áramot felvásárló cégek, mert olcsón jutnak áramhoz  és nyerünk mi, tulajdonosok is, mert a rendszerből biztosan több pénzt tudunk nyereségként kivenni, mint amennyit eredetileg beletettünk. Ráadásul az energiát sem nekünk kell értékesítenünk, hanem ezt megteszi helyettünk a SunMoney.

Jól hangzik, ugye?!

Ezek után már csak egy fontos és tisztázandó kérdés maradt, ez pedig talán a legfontosabb. Annak ismertetése, hogyan lehetünk igazán gazdagok. Mivel a rendszer fent felvázolt struktúrája remekül kitalált és jól működő, a termék kitűnő, ráadásul egyedülálló módon pénzt is termel, mivel nem egyszerű fogyasztási cikk, mint más network marketing üzleteknél (vitamin, utazás, táplálékkiegészítők, stb). Üzleti szisztémánkban pedig mindenki nyer és még a környezetvédelemért is közösen teszünk. Egy ilyen egyedülálló üzlet könnyen ajánlható és könnyen terjeszthető. Amennyiben gyorsabban és egyszerűbben szeretnénk pénzt keresni, nincs más dolgunk, mint másokkal is megosztani a SunMoney-t. Amennyiben hálózatot építünk, a hálózatunk tagjai is hozzájárulnak a mi meggazdagodásunkhoz, ráadásul pénzt keresnek ők is. Ahogy a felvázolt üzleti modellből látható a SunMoneyban nem kell átverni senkit, nem kell rávenni senkit semmi olyanra, amiben valaki nem biztos, hogy sikeres lehet és ráadásul még pénzt sem kell kicsikarni senkitől. A SunMoneyban aki belép és teljesítménycsomagot vásárol, az biztosan keres ezzel és mindenképpen több pénze jön össze a napelem élettartama alatt, mint amennyit eredetileg a rendszerbe befektetett.

Most már nincs más hátra, mint előre. A SunMoney Network célja, hogy megadja mindazokat az eszközöket, amelyek segítségével a munkatársak jövedelmező hálózatot tudnak kiépiteni. Nem számít, hogy kinek mi a végzettsége, ki mivel foglalkozik, nem számít az sem, hogy valaki épp milliomosként éli az életét, vagy netán adósságokkal küzd. Lépcsőzetesen felépített képzési rendszerünk megfelelő megoldási lehetőségeket kínál mindenki számára ahhoz, hogy üzletét sikerre vigye, anyagilag gyarapodjon és kitűzött céljait minél előbb elérje.

Legyünk együtt sikeresek!

 

További információk a SunMoney közösségi naperőmű programról ezen a linken érhetőek el.

A bejegyzés trackback címe:

https://koznap.blog.hu/api/trackback/id/tr9011659928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása